Η φιλοξενία μας

Σήμερα, στο χώρο αυτής της κάποτε παλαιάς κατοικίας αναβιώνουν έθιμα και παραδόσεις μέσα από την τέχνη, αναπαράγοντας και προωθώντας την εικόνα της Μάνης και του πολιτισμού της, που άσβεστη παραμένει μέσα στο χρόνο.
Ο εσωτερικός χώρος με τη ζεστασιά και θαλπωρή που προσφέρει απλόχερα το παραδοσιακά χτισμένο τζάκι, στο κέντρο του χώρου, συντροφεύει τους χειμερινούς μήνες τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτήν την περίοδο. Η συντροφική και ζεστή ατμόσφαιρα συμβάλλει ώστε οι επισκέπτες να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις και να περνάνε ευχάριστα το χρόνο τους.
Λίγα μετά το Πάσχα, όταν ο καιρός αρχίζει και βελτιώνεται και οι πρώτες καλοκαιρινές νότες έρχονται στη Μάνη, ο χώρος του Elise Cottage  στην  ΑΓΕΡΑΝΗ μεταφέρεται στον καταπράσινο κήπο συνεχίζοντας να διοχετεύει στους επισκέπτες του τη μαγεία της μουσικής και της  τέχνης. Εκεί, ανάμεσα στις μυρωδιές των φυτών και τους καρπούς των δέντρων περνάει το καλοκαίρι σε χαλαρή ατμόσφαιρα.

Όλοι οι φίλοι που αγαπούν την τέχνη κι έχουν όρεξη να  ακούσουν, να δημιουργήσουν,

να προσφέρουν, να παρουσιάσουν, να εντυπωσιάσουν, να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν,  είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό το χώρο.

Ο καθένας προσφέρει στο μέτρο του δυνατού και της δικής του  αισθητικής  αντίληψης. Καινοτόμες ιδέες, υλοποίηση σχεδίων, παραγωγικά προγράμματα και ότι άλλο ήθελε προκύψει.

“Όλοι μαζί για όλους”!

Αυτό είναι το σύνθημα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *